За нас

За нас

„БЕЛ-РС” ООД е фирма с традиции в енергетиката и телекомуникациите, фокусирана върху удовлетворението на своите клиенти. От 1991 г. изпълняваме проекти в енергоизграждането и телекомуникациите безопасно, навреме и отговорно.

Ние използваме съвременни технологии, екипи, осигуряващи специфичните изисквания на дейността и разполагаме с професионален машинен парк. Това, което отличава „БЕЛ-РС“, е гъвкавата организация във фирмата и възможността за бързо и адекватно реагиране според изискванията на клиента. Клиентите ни се връщат при нас, защото работим качествено, открито и коректно.

Ние предлагаме индивидуални решения при нестандартни ситуации, кратки срокове на изпълнение и ценово предимство в следните дейности:

Подземни и въздушни ел. кабелни линии СрН и НН.
Ел.захранвания на промишлени, търговски и битови сгради
Ел.захранвания на производствени цехове
Изграждане на КТП; БКТП; МТП; МТТ
Изграждане и ремонт на улично осветление
Изграждане на подстанции 110/20kV
Оптични кабелни линии
Базови станции за мобилни оператори и др.

Благодарим Ви, че отделихте време да научите повече за нашата фирма. Желанието ни е нашият уебсайт да Ви предоставя информация за проектите, които сме завършили, както и нашата визия.

Ние ценим инвестициите и времето на нашите клиенти и вярваме в дългосрочните бизнес взаимоотношения. Успехът на нашите клиенти е и наш успех.

Нашият Екип

 • инж. Правдолюб Димов

  Основател и Управител

 • инж. Николай Димов

  Ръководител проекти

 • инж. Георги Георгиев

  Ръководител проекти

 • инж. Добринка Танева

  Главен инженер строителство

Проекти

Европроекти

Сертификати

Политики на фирмата